Życzenia Wielkanocne

Powiadom znajomego Mapa serwisu


Starostwo Powiatowe

al. Jana Pawła II 95a
21-010 Łęczna

(81) 531 52 00

(81) 531 52 01

(81) 752 64 64

Facebookpowiatleczynski

Biuletyn Informacji Publicznej Rządowe Centrum Legislacji

Rozeznanie rynku - szacowanie wartości zamówienia na: zakup i dostawę wyposażenia do szkolnej pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół Szkół Rolniczych w Kijanach

.



ROZEZNANIE RYNKU - SZACOWANIE WARTOŚCI ZAMÓWIENIA

Powiat Łęczyński - Starostwo Powiatowe w Łęcznej zamierza udzielić zamówienia publicznego na zakup i dostawę wyposażenia do szkolnej pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół Szkół Rolniczych w Kijanach w ramach projektu pn.: „Szkolnictwo zawodowe – dobry start na rynku pracy”, nr projektu RPLU.12.04.00-06-0011/16, realizowanego przez Powiat Łęczyński, współfinansowanego ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego Oś priorytetowa XII „Edukacja, kwalifikacje i kompetencje” Działanie 12.4 „Kształcenie zawodowe”.
Przedmiot zamówienia obejmuje zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej dla Zespołu Szkół Rolniczych w Kijanach.

1. W celu oszacowania wartości zamówienia oraz przygotowania się do zamówienia publicznego zwracamy się z prośbą o udzielenie informacji na temat wstępnej kalkulacji cen wyposażenia do pracowni gastronomicznej: zestawu kelnerskiego, zestawu barmańskiego i zestawu do dekoracji stołów, potraw i carvingu.
kod CPV: 39220000-0- sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe,
39221200-9 – zastawa stołowa,
39223000-1 – łyżki, widelce,
39221000-7- sprzęt kuchenny,
39311000-5- urządzenia do dostarczania prowiantu,
34911100-7 – wózki,
39711310-5 – ekspres do kawy,
39710000-2 – warnik do wody,
39221110-1 – naczynia,
14820000-5 – szkło,
39221200-9 – zastawa stołowa,
39513000-1 – bielizna stołowa,
39110000-6 – siedziska, krzesła i produkty z nimi związane,
39711211-1 – miksery kuchenne,
39221110-1- naczynia,
42959000-3 – zmywarki do naczyń

Dane do specyfikacji na zakup wyposażenia pracowni gastronomicznej dla Zespołu Szkół Rolniczych w Kijanach.

I. Opis przedmiotu zamówienia:
1.Zestaw kelnerski:
a) wózek kelnerski szt 1
b) pomocnik kelnerski szt 1
c) warnik do wody szt 1
d) zestaw szkła , w którego skład wchodzi:
-6 kieliszków do wódki 60 ml
-6 kieliszków do wina białego 200 ml
-6 kieliszków do wina czerwonego 360ml
-6 kieliszków do szampana 180ml
-6 kieliszków do wody 480ml
-6 szklanek do whisky/ soków/ wody 250ml
-6 szklanek typu long drink 350ml

e) zestaw sztućców składającego się z 30 części (komplet na 6 osób) :
-nóż 6 szt.
-widelec 6 szt.
-łyżka 6 szt.
-widelec do ciasta 6 szt.
-łyżeczka 6 szt.
f) zastawa stołowa- serwis obiadowo na 6 osób - skład kompletu:
-talerz płytki obiadowy – 6 szt.
-talerz głęboki obiadowy - 6 szt.
-talerz płytki zakąskowy – 6 szt.
-2 duże półmiski,
-2 mniejsze półmiski
-2 średnie salaterki,
-2 duże salaterki,
-waza,
- 2 patery dwupoziomowe
g) bielizna stołowa:
-obrusy 4 szt,
-serwety 4 szt,
- serwetki,
- moltony 2 szt
h) zestaw do serwowania potraw:
-sztućce 2 kompl. 4 szt,
-deski do serwowania serów z akcesoriami 1 kompl.,
- kociołek do serwowania gulaszu 2 szt,
-miseczki do dipów 12 szt,
- komplet do fondue czekoladowego
2. Zestaw barmański:
a) hocker barowy 6 szt.
b) sokowirówka 2 szt.
c) mikser 2 szt.
d) zestaw barmański: shaker, miarka, sitko barmańskie 2 zestawy
e) naczynia (urządzenia) do sporządzania napojów:
-czajnik elektryczny 3 szt,
-spieniacz do mleka,
-kafetiera aluminiowa,
- blender dzbankowy
f) zestaw szkła:
-szklanki do whiskey 12 szt,
-szklanki do long drinków 12 szt.,
- kieliszki do martini 12 szt.,
-szklanki-kieliszki do piwa 12 szt.,
-tumbler 12 szt.,
-pokale do piwa 12 st.
g) zestaw do serwowania kawy i herbaty na 12 osób - skład kompletu:
-dzbanek do zaparzania kawy/ herbaty
-filiżanka 0,20 ml x 12 szt.
-spodek pod filiżankę x 12 szt.
-talerzyk płytki deserowy x 12 szt.
-mlecznik 3 szt
-cukiernica 3 szt
h) ciśnieniowy ekspres do kawy 1 szt.
i) zmywarka do szkła 1 szt.
j) kostkarka do lodu 1 szt.
3. Zestaw do dekoracji stołów, potraw i carvingu:
a) zestaw do dekoracji potraw 2 zestawy:
-temperówka do warzyw i owoców z co najmniej trzema końcówkami,
-nóż do małej spirali,
-nóż do dużej spirali
b) zestaw do dekoracji stołów:
- obrączki 12 szt.,
- serwety płócienne białe gładkie 30x30-6 szt., 40x40- 6 szt., 50x50- 6 szt.
c) zestaw do carvingu- 80 elementów:
-noże do cięcia
-do rzeźbienia
-wycinarki o różnych kształtach
-noże do kulek
-noże w kształcie "V"
-noże okrągłe
-dekoratory
-obieraczki
-noże karbowane
-inne narzędzia do carvingu

Niniejsze zapytanie ma na celu wyłącznie rozeznanie cenowe rynku oraz uzyskanie wiedzy na temat kosztów związanych z planowanym zamówieniem publicznym.


ZAŁĄCZNIK : Formularz szacowania wartości zamówienia

Zapytanie ma na celu określenie wartości szacunkowej niezbędnej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zgodnie z przepisami ustawy Prawo zamówień publicznych i nie stanowi oferty w myśl art. 66 Kodeksu Cywilnego, jak również nie jest ogłoszeniem w rozumieniu ustawy Prawo zamówień publicznych.

Prosimy o przesłanie szacunkowych kosztów realizacji dla każdego z w/w zadań na załączonym formularzu do dnia 18 maja 2018 r. na adres: zamówienia@powiatleczynski.pl
Autor: Zespół ds. realizacji projektu Projekt „Szkolnictwo zawodowe – dobry start na rynku pracy”

Pliki

Geoportal
Projekty
Serwis turystyczny
Wirtualne powiaty
Dożynki Powiatu Łęczyńskiego i Gminy Spiczyn 2010
zobacz
Kameralne Pojezierze
zobacz

Copyright © 2018 Powiat Łęczyński
Portal współfinansowany ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz z budżetu państwa w ramach wdrażania Programu Sąsiedztwa Polska - Białoruś - Ukraina INTERREG IIIA/Tacis CBC 2004 - 2006 na podstawie umowy ze Stowarzyszeniem Samorządów Euroregionu Bug.

tworzenie stron krakówtworzenie stron kraków